Yhteystiedot

FC KANGASALA ry

Seuran puheenjohtaja

Hanna Heinonen 23.2.2017-

hanna.heinonen@heinoset.net

Seuran toimiston käynti- ja postiosoite

FC Kangasala
Varstakuja 1
36200 Kangasala

Seuran nuorisopäällikkö (1.10.2013-)

Harri Kaivola puh. 0451692332

Sähköposti

toimisto@fckangasala.fi

Pankkiyhteys - FC Kangasala ry

IBAN: FI97 1151 3000 2157 89
BIC: NDEAFIHH
Saaja: FC Kangasala
Vanhaa muotoa oleva tilinumero: 115130-215789

Yhdistysrekisteri

Rekisterinumero: 186.438 (rekisteröity 17.2.2003)
Y-tunnus nro: 2184571-5

Seuran hallitus 19.2.2019-

TehtäväNimiSähköpostiosoite                               Puhelinnumero
Puheenjohtaja (yleisjohto, tiedotus)Hanna Heinonenhanna.heinonen(at)heinoset.net050 586 0600
Varapuheenjohtaja (taloushallinto, SPL- ja Ilmari-järjestelmät, jojotuki, varusteet)Heli Rauniohelisusanna.raunio(at)gmail.com040 521 2461
JäsenEeva-Kaisa Höysniemi  
JäsenTarmo Kosonen  
Jäsen (sihteeri)Kati Isometsä-Ahoniemikatisusanna.isometsa(at)gmail.com 
Jäsen (valmennus, varainkeruu)Janne Ekmanjanne.ekman(at)gmail.com 
Jäsen (turnaukset, tapahtumat)Juha Salonenjuha.salonen(at)juhasalonen.com 
Jäsen (talkoot ja turnaukset)Ilari Grönholmilari.gronholm(at)gmail.com 
JäsenSakari Tyvelä  

 

HUOM: email-osoitteessa (at) muuta muotoon @

SEURAN PÄÄTOIMINEN NUORISOPÄÄLLIKKÖ 1.10.2013 lukien:

Harri Kaivola: toimisto@fckangasala.fi 

TIETOSUOJASTA JA VIESTINNÄSTÄ

FC Kangasalan nettisivut ovat Sporttisaitin sivustot ja suojaukset ovat Sporttisaitin ylläpitämät. Lomakkeiden yhteys voi olla suojattu tai suojaamaton. FC Kangasala ei ole vastuussa mikäli ulkopuoliset pääsevät käsiksi tietoihin seuran sivujen kautta. FC Kangasala ei myöskään vastaa sivujen mahdollisista toimintahäiriöistä, tietojen tuhoutumisesta tai muista tietoliikennettä tai tietoja koskevista ongelmista. Seuran sivustolle ja lomakkeisiin tietoja lähettävä ja laittava vastaa mahdollisista tietoturvaongelmista. Henkilökohtaiset tiedot voi toimittaa seuralle vaihtoehtoisesti esim. kirjeitse seuran toimistolle tai ko. joukkueen tai ryhmän yhteyshenkilölle.

Seuran toimiston osoite on Varstakuja 1, 36200 Kangasala. Muut yhteystiedot: Katso Seura - yhteystiedot.

Seuran toimintaan ilmoittautuva pelaaja/huoltajat antavat ilmoittumalla luvan pelaajan tietojen ja kuvien käyttämisen jalkapallo- ja futsaltoiminnan vaatimiin ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. FC Kangasala ei käytä ilmoittautumis- eikä jäsentietoja muuhun kuin seuran toiminnan kannalta tarpeellisiin tarkoituksiin (kuten korttelipassien ostaminen, edustusoikeuksien siirtäminen, jäsenrekisterin ylläpito, maksujen tarkastaminen, joukkueiden pelaajaluettelointi). Seura ei luovuta tietoja markkinointitarkoituksiin. Palloliiton peli- ja korttelipasseihin voi liittyä markkinointia Palloliiton kautta. Pelaajalla/huoltajilla on milloin tahansa oikeus kieltää em. tietojen ja kuvien julkistaminen tai pyytää niiden poistamista (yhteys seuran hallitukseen).

Seuran toiminnassa mukana olevat voivat olla Facebook-, Twitter- tms. ryhmissä. Nämä eivät ole seuran virallisia viestintämuotoja eikä sseura vastaa yksittäisten henkilöiden viesteistä. Tämä koskee myös erilaisia some-viestinnän muita muotoja. Seura painottaa kaikessa toiminnassa lain, sääntöjen, SPL:n ja hyvien tapojen mukaista viestintää.

Seuran joukkueet voivat käyttää omassa viestinnässään erilaisia ryhmäposteja, ilmoittautumissivustoja jne. Nämä ovat joukkueen toimihenkilöiden harkinnan mukaan käytössä. Pelaajat ja huoltajat, jotka rekisteröityvät ko. sivustoille, vastaavat itse omista viesteistään ja tiedoistaan ja toisaalta hyväksyvät että niiden kautta voidaan viestiä joukkueen toiminnasta aina kuitenkin muistaen lain, seuran sääntöjen, SPL;n ja hyvien tapojen vaatimukset.