Joukkueet

Yleistä

FC Kangasalan jalkapallon ja futsalin joukkuetoiminta kattaa:

  • Juniorijoukkeet: jalkapallokaudella juniorijoukkueita ja niiden peliryhmiä on ainakin 30 ja futsalkaudellakin yli 20. Lisäinfoa joukkueista löydät "joukkueet" -sivuilta.
  • Lasten harrastejalis ja harrastefutsal toimii sekä kesä- että talvikaudella, katso Harrasteryhmien sivuilta tarkemmin. Tervetuloa mukaan!
  • Aikuisten harrasteryhmät: Miesten ja naisten kuntoryhmät tarjoavat rentoa pelailua hieman varttuneemmille pelaajille, parikymmentä pelaajaa kummassakin. Tervetuloa liikkumaan!
  • Kangasalla KaVo pyörittää ikämiesten kilpajoukkueita 35-70 vuotiaissa jalkapallossa ja futsalissa, FC Kangasala toimii hyvässä yhteistyössä KaVon kanssa (moni FC Kangasalan valmentaja jne. pelaa KaVon ikämiehissä).
  • Miesten joukkue: Miesten joukkue on pelannut vuodesta 2014 alkaen jalkapalloa miesten 5. divarissa. Lisäksi toinen miesten joukkue pelaa 7.divarissa. Futsal-kaudella miehet pelaavaat yhdellä joukkueella 5.divarissa ja/tai miesten harrasteessa.
  • Naisten joukkue: Naisten harrastejoukkue pelaa kesällä yhdellä joukkueella jalkapalloa ja talvella futsalin naisten harraste/kuntosarjaa nimellä FC OHO ja osallistuu aktiivisesti erilaisiin turnauksiin. 

Lähes kaikkien ikäkausijoukkueiden toiminta on ympärivuotista. Talvella toiminta painottuu futsaliin ja kesällä jalkapalloon. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan koska vaan! Paras tapa mukaantuloon on tulla kokeilemaan joukkueen tai ryhmään harjoituksiin ja jutella vetäjien kanssa. Ja sen jälkeen täyttää ilmoittautumislomake sivuillamme kohdassa "Ilmoittaudu Mukaan". Varustetilaukset "Varusteet"-sivuilta.

Kausimaksut päätetään vuosikokouksessa vuosittain. FC Kangasalan kaikkien joukkueiden ja ryhmien maksut ovat Tampereen seudun vertailussa erittäin edulliset! FC Kangasalan toiminnassa saatavat tuotot menevät kaikki seuratoiminnan pyörittämiseen, emme kerää varoja rahastoihin, rakennuksiin tms.

Tutustu siis sivujemme infoihin ja yhteystietoihin: Tervetuloa reippaan ja kehittävän harrastuksen pariin, joko pelaajaksi tai toimihenkilöksi tai molempiin rooleihin - unohtamatta tärkeää K(annusta) -K(uljeta) -K(ustanna)-ryhmää eli lasten vanhempia ja muita huoltajia!