Joukkueet

Yleistä

FC Kangasalan jalkapallon ja futsalin joukkuetoiminta kattaa:

  • Juniorijoukkeet: jalkapallokaudella juniorijoukkueita ja niiden peliryhmiä on ainakin 30 ja futsalkaudellakin yli 20. Lisäinfoa joukkueista löydät "joukkueet" -sivuilta.
  • Lasten harrastejalis ja harrastefutsal toimii sekä kesä- että talvikaudella, katso Harrasteryhmien sivuilta tarkemmin. Tervetuloa mukaan!
  • Aikuisten harrasteryhmät: Miesten ja naisten kuntoryhmät tarjoavat rentoa pelailua hieman varttuneemmille pelaajille, parikymmentä pelaajaa kummassakin. Tervetuloa liikkumaan!
  • Miesten joukkue: Jalkapallokaudella kaksi miesten divarijoukkuetta (v.2022 oli 5 div. ja 6 div.) Futsalkaudella miehet pelaavat yhdellä joukkueella 3 divarissa ja yhdella harrastesarjassa.
  • Naisten joukkue: Naisten harrastejoukkue pelaa kesällä yhdellä joukkueella jalkapalloa ja talvella futsalin naisten harraste/kuntosarjaa nimellä FC OHO ja osallistuu aktiivisesti erilaisiin turnauksiin. 

Lähes kaikkien ikäkausijoukkueiden toiminta on ympärivuotista. Talvella toiminta painottuu futsaliin ja kesällä jalkapalloon. Talvikaudesta 2023-2024 alkaen joukkueet harjoittelevat jalkapalloa myös talvikaudella Kangasalan jalkapallohallissa.
Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan koska vaan!
Ota yhteyttä oman ikäluokkasi joukkueen toimihenkilöön ja sovi koska voit tulla kokeilemaan joukkueen tai ryhmään harjoituksiin ja jutella vetäjien kanssa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta yms. saat omalta joukkeelta.

Kausimaksut päätetään vuosikokouksessa vuosittain. FC Kangasalan kaikkien joukkueiden ja ryhmien maksut ovat Tampereen seudun vertailussa erittäin edulliset! FC Kangasalan toiminnassa saatavat tuotot menevät kaikki seuratoiminnan pyörittämiseen, emme kerää varoja rahastoihin, rakennuksiin tms.

Tutustu siis sivujemme infoihin ja yhteystietoihin: Tervetuloa reippaan ja kehittävän harrastuksen pariin, joko pelaajaksi tai toimihenkilöksi tai molempiin rooleihin - unohtamatta tärkeää K(annusta) -K(uljeta) -K(ustanna)-ryhmää eli lasten vanhempia ja muita huoltajia!