Varusteet

 

Miten? Seuravarusteiden (pelipaidat, shortsit, jne) tilaukset tehdään sähköisellä lomakkeella varustetilaussivulta. Tilatessasi varusteita saat tilauksesta laskun s-postiisti viitenumerolla ja eräpäivällä. Peliasuja (pelipaidat, shortsit, sukat) on Suomen varastossa mutta muut tuotteet tilataan Adidaksen Saksan varastolta Intersportin kautta. 

Milloin? Tilauslomakkeen voi täyttää tilaussivuilla mainittuina tilausaikoina. Seuralta tilaukset lähtevät eteenpäin isommissa erissä. Kts. päivät varustetilaus sivulta.

JOS ET HETI SAA LASKUA S-POSTIISI, ÄLÄ TEE UUTTA TILAUSTA!!
1. Tarkista ensin onko lasku mennyt roskapostiin.
2. Odota seuraavaan päivään.
3. Jos laskua ei vielä silloinkaan ole tullut, voit pyytää jojoa tarkistamaan onko tilaus tallentunut järjestelmään.

MUISTA KÄYTTÄÄ VIITENUMEOA LASKUA MAKSAESSASI!
Mikäli jostain syystä et sitä voi käyttää, tulee viestikenttään laittaa pelaajan nimi ja tieto mitä on ostanut. Esim. Matti Meikäläinen, pelipaita.

 

Seuran värit

FC Kangasalan peliasujen väreinä on punainen paita, mustat shortsit ja punaiset sukat. Kakkospelipaita on väriltään musta. 

Joukkueet tunnustavat seuran värejä käyttämällä seuran asusteita peli- ja harjoitustapahtumissa. Varustemerkkinämme on jo vuosia ollut Adidas. 

Varusteyhteistyökumppanit

Intersport Koskikeskus on FC Kangasalan yhteistyökumppani seuran varusteiden tilaamisessa. .

Intersport Koskikeskus tarjoaa FC Kangasalan väelle kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Rekisteröidy Intersport Clubiin ja saat heti liittymistarjouksen spostiisi.