Pelipassit ja vakuutukset

 

Kaikki 11v. ja nuoremmat (v.2013 ja myöhemmin syntyneet) pelaajat on vakuutettu LÄHI-TAPIOLAN ryhmätapaturmavakuutuksella ja maksu sisältyy kausimaksuun.

Joten älä osta Pelipaikasta 5e vakuutusta pelipassin ostoin yhteydessä!


Tapaturman sattuessa löydät toimintaohjeet 
"Toimintaohje tapaturman sattuessa" -sivulta

12v. ja vanhemmat ostavat vakuutusturvan Palloliiton pelipaikasta tai jostain muusta vakuutusyhtiöstä. Huomaa että vakutuusturvan tulee kattaa myös jalkapallon ja futsalin kilpatoiminnan tapaturmat.

PELIPASSIN JA VAKUUTUKSEN OSTO OHJEET

PDF-tiedostoPelipassi ja vakuutusohjeet.pdf (68 kB)

VAKUUTUSTODISTUS v.2024 (koskee vain 12v. ja vanhempia pelaajia)

MS Word -tiedostovakuutustodistus 2024.doc (36 kB)
Toimita tämä todistus joukkueenjohtajalle, mikäli sinulla on oma jalkapallon/futsalin kilpatoiminnan kattava vakuutus jostain muualta kuin Pelipaikan kautta ostettu

PELAAJASIIRROT

PDF-tiedostoPelaajasiirrot ohje.pdf (104 kB)
Pelaajasiirto ohjeet joukkueen toimihenkilöille

PELAAJASIIRROT


Mikäli pelaaja siirtyy FC Kangasalaan toisesta seurasta tai on kokonaan uusi pelaaja, selvitä pelipassi/vakuutus ja siirtoasiat ensin joukkueenjohtajan kanssa jolta saat myös tarkemmat toimintaohjeet. Siirtyvä pelaaja ei voi itse hoitaa seurasiirtoa. Pelaaja ei voi osallistua joukkueen mukana peleihin ennen kuin siirtoasia on kunnossa.

FC Kangasala hoitaa seurasiirron vanhasta seurasta. Mikäli siirron yhteydessä tulee pelipassi ja vakuutus maksettavaksi, laskuttaa seura sen pelaajalta.
Mahdollisen seurasiirtomaksun maksaa seura.
 

FC KANGASALAN VAPAAEHTOISET ON VAKUUTETTU TUPLATURVA VAKUUTUKSELLA

Alla olevan linkin kautta löydät toimintaohjeet vahingon sattuessa. Vakuutuksessa on 100 euron omavasuu. Tuplaturvavakuutus