PIKOTEC-juniorijalkapalloturnaus 28-29.10.2006 onnistui hyvin

7.10.2006

SUURKIITOS siittä kaikille järjestelyissä mukana olleille. Myös omat joukkueemme saivat tarpeellista valmistautumista pian alkaviin piirisarjoihin.

Tulokset löydät Turnaukset-sivuilta.

NUORTEN FUTSALTURNAUS KANGASALLA
 
Kangasalan uusi jalkapallon erikoisseura junioreille, FC Kangasala, järjesti viikonloppuna nuorten ensimmäisen Pikotec- futsalturnauksen. Futsal on sisäjalkapalloa, jossa kentällä on maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa, pallo on pienempi ja pehmeämpi kuin ulkona.

Vauhti on kova ja tilanteita tulee paljon. Vaihdot ovat lentävät eikä paitsiota ole. Jokaiselle pelaajalle tulee paljon vastuuta sekä puolustus- että hyökkäyspäässä. Futsal voidaan nähdä joko omana jalkapallon erikoislajinaan tai erinomaisena harjoitusmuotona talvikaudella.

FC Kangasala oli kutsunut vierasjoukkueiksi piirin parhaita joukkueita, jotta turnaus antaisi hyvää valmistautumista pian alkaviin futsalin piirisarjan otteluihin.

Mukana oli 16 joukkuetta neljässä eri ikäluokassa. FC Kangasalan joukkueista pronssille pelasivat tytöt 1991-1993 ja pojat 1993. Poikien 1990-1991 joukkue esitti aika ajoin erittäin mallikasta ja miesmäistä peliä, mutta vähäinen yhteisharjoittelu futsalissa näkyi vielä taktillisina puutteina.