10.2 lauantaina pidetty FC Kangasalan vuosikokous tapahtuma

11.2.2007

oli erittäin onnistunut ja lämminhenkinen. Seuran väkeä oli hyvin paikalla. Myös TamU:n pelaajat Jussi-Pekka Savolainen ja Antti Hynynen olivat mukana.

Vuosikokous tapahtumassa pidettiin mm. seuran tunnushuuto -kisat. Mukana oli 4 joukkuetta, joista 93-pojat palkittiin huudolla: "FC K:ALA ON MUILLE KOVA PALA! Myös muilla joukkueilla oli hienoja tunnushuutoja mm. "Tolppa tai maali, pieni marginaali, FCK!" ja " FC Kangasala ei oo helppo pala!"

Tampere Unitedin pelaajat Jussi-Pekka Savolainen ja Antti Hynynen vierailivat tapahtumassamme ja seuran puheenjohtaja Ilari Grönholm haastatteli poikia. Tärkein viesti pojilta oli että omaehtoinen harjoittelu on oleellista mikäli haluaa pärjätä. Ei muutakuin itse kentälle kikkaileen pallon kanssa reenien lisäksi. Jussi-Pekka ja Antti näyttivät paikanpäällä muutamia hienoja kikkailuja. Kuulimme myös millaista yhteistyötä mm. TamU tekee alueen lähiseurojen kanssa juniorijalkapalloilun hyväksi.

Myös seuran oma poika Petri Grönholm 93-pojista pääsi näyttämään mallia Antille ja Jussi-Pekalle.  TamU:n pojille luovuttettiin muistoksi myös FC Kangasalan t-paita.

Lauantaina palkittiin jokaisesta joukkueesta tsemppari/Fair Play -pelaaja. Tässä paikanpäällä olleet palkittavat: B-pojat: Aki Valkeenpää ja Matti Loukkola, C-pojat: Aku Tervakangas, 94-pojat: Henry Ruusunen, 91-pojat: Tuomas Perälä, 95-pojat: Jere Nieminen, 96-pojat: Ati Mäkelä ja  Naisten harraste: Satu Stjerna.