Löytötex-turnaus 2013

Ajankohtaista

Turnaus pelattiin lauantaina hiukan sateisessa mutta sunnuntaina lopulta lämpimän aurinkoisessa kesäsäässä. KIITOS KAIKILLE MUKANAOLLEILLE. Tulokset löydätte turnaussivuilta - TERVETULOA UUDELLEEN KANGASALAN TURNAUKSIIN!

 

Subway Kangasala

Turnausinfo

Löytötex-turnaus pelataan tänä vuonna poikajunnuturnauksena (tyttöjen ja naisten sarjat Kangasalan Sanomat-turnauksessa 31.8.-1.9.). Sarjat tuttuun tapaan yksipäiväisiä turnausmaksun ollessa edullinen 90 €. 

Pelimuotona pääsääntöisesti kaikilla 7v7, paitsi F8-ikäluokalla 5v5 ja D12-ikäluokalla 9v9.

Jokaiselle joukkueelle tulee vähintään 3-4 peliä. Sarjat:

Lauantai 29.6.2013:

  • Pojat F9 (04) 7v7 (tai joukkueiden halutessa 5v5) - 4 joukkuetta
  • Pojat E10 (03) 7v7 - 8 joukkuetta

Sunnuntai 30.6.2013:

  • Pojat D12 (myös D13 harraste/2.div. taso tervetuloa) 9v9 - 4 joukkuetta
  • Pojat E11 7v7 (tai joukkueiden halutessa 9v9) - 6 joukkuetta
  • Pojat F8 (05) 5v5 - 4 joukkuetta
  • Pojat G7 (06-07) 5v5 - 4 joukkuetta

Joukkueilta varmistetaan aamulla kisakansliassa mukaantulevien pelaajien määrä jolloin voidaan vielä pelimuotoa (esim. 5v5 tai 7v7, taikka 7v7 tai 9v9) muokata.

Paikalla kahvio (kahvia, limsaa, makkaraa, kunnon voileipiä, pullaa, kaikenlaista pikkuhyvää jne.).

HUOM: KANGASALAN SUBWAY TUKEE TURNAUSTA, JA TARJOAA RUNSAASTI LAHJAKORTTEJA - ESIM. JOUKKUEIDEN TSEMPPAREILLE, PALLOTUTKAN VOITTAJILLE. SUBWAY LENTOLAN LIIKEKESKUKSESSA. KANGASALAN SUBWAY TARJOAA MYÖS FC KANGASALAN JÄSENILLE 10 % ALENNUKSEN VUODEN 2013 LOPPUUN ASTI!

Osoite Lätsä-Pekantie Kangasala. Parkkeeraukseen voi ajaa varovasti portista sisälle ja oikealle kuntoradan varteen, ÄLÄ parkkeeraa tien varteen ja stadionrakennuksen lähelle niin että kunnan huolto- ja hälytysajoneuvoliikenne estyvät!

Paikalla arpoja, pallotutka (palkinnot parhaille) ja rentoa yhdessäoloa. Hyvät pukukopit, joissa hyvät suihkut ja paljon wc:tä.

MUISTA ILMOITTAA JOUKKUEESI TOIMISTOSSA (stadionin puolelta sisälle) HETI SAAPUESSASI. EI PELAAJALUETTELOITA. JOKAINEN PELAAJA PALKITAAN. Tulokset toimiston vieressä stadionin puolella. Kannustajat ja valkut, vaihtoalue ja kannustus nurmialueen ulkopuolelta ettei nurmi tallaannu.

Jokainen pelaa omalla vastuulla. Nuorilla oltava joko pelipassin kautta tai muuten vakuutus - joukkueet ja huoltajat vastaavat tästä. Toimistossa ea-tarvikkeita ensi hätään, vakavammat tapaukset terveyskeskukseen.

Sijoitussarjoissa (D-pojat) pisteet lasketaan seuraavasti: voitto 3 pist, tasuri 1 pist, tappio 0 pist. Tasapisteissä ratkaisee: 1. Keskinäinen ottelu, 2. maaliero, 3. tehdyt maalit, 4. arpa.

Leikkimaailmassa (E11 ja nuoremmissa)  on ns. hegemoniaottelut lopuksi jotta saadaan jännät ja tasaiset viimeiset matsit kaikille, kuitenkin kaikki joukkueet ja pelaajat palkitaan näissä sarjoissa mitalein.

ILOISEN ILMEEN, REILUN PELIN SIIS TURNAUS TIEDOSSA - TERVETULOA!

PS: Löytötavarat jätetään stadionin toimistoon jossa yleensä päivisin ja iltaisin paikalla kunnan puolesta joku. Tiedustelut Kangasalan kunnan kautta. 

Lisätietoja: rypy89@hotmail.com

 

Turnausmaksu ja ilmoittautuminen 2013!

Turnausmaksu on 90 euroa. Ilmoittautuminen turnaukseen on suljettu! Muista vahvistaa osallistumisesi maksamalla turnausmaksu ajoissa.