Ohjeita sisävuoroille

Joukkueet: Noudatattehan seuraavia ohjeita, jotta varmistamme että jatkossakin Kangasalla sisäharjoittelutilat säilyvät seurojen käytössä veloituksetta tai nimelliskorvausta vastaan.

 

  1. Kunkin joukkueen vastaava huolehtii siitä että kullakin harjoitusvuorolla on vastuullinen vetäjä, laitteet laitetaan oikeille paikoille, valot sammutetaan tarvittaessa, tilat siistitään tarvittaessa (myös turnausten jälkeen!!!), tehdään ilmoitus kunnalle jos on ilmennyt rikkoutumisia, sekä ovet tulevat lukituiksi!
    Pitkäjärvellä ulko-ovea ei saa pitää vkl auki. Eli oven väliin ei voi laittaa esim. kenkää pitämään sitä auki. Täsä aiheutuu hälytys ja siitä seuraavan 50e maksun maksaa aina joukkue!!
  2. Kunkin joukkueen vastaava huolehtii siitä että joukkueen käytössä olevista avaimista on ajantasalla oleva kuittaus kunnalla ja että avainten vastaanotto- ja luovutusohjeita noudatetaan.
  3. Lisäksi tietysti pitää noudattaa liikuntatoimen lisäohjeita - katso Kangasala.infosta! 
  4. Ulkojalkineissa ei saa mennä pukuhuoneisiin (hiekka jne. voivat kulkeutua saliin tossujen mukana ja vaurioittaa lattioita!). Saleissa ei saa käyttää jalkineita, joista jää jälkiä lattiaan!

Yhteisten sisäliikuntatilojen vastuullinen käyttäminen on samalla hyvän esimerkin opettamista nuorille pelaajillemme. FC Kangasalan joukkueiden toiminnassa ei ole ollut ongelmia, mutta kunnan mukaan jotkut sisäliikuntatilojen käyttäjät eivät noudata ohjeita ja vuorojen käyttämistä seurataan tällä kaudella tarkasti.