Talkoot

Prisman ja muut talkoot keväisin ja syksyisin

Periaatteena on, että jokainen joukkue osallistuu yksiin koko seuran talkoisiin/kausi, joten joukkueenjohtajat painotattehan joukkueissanne, että talkoilemalla mahdollistamme mm. edullisen toimintamaksun.

Tällä hetkellä (2018) hallituksen linjaus on että kaikki joukkueet osallistuvat Prisman talkoisiin: Osa ulkoaluetalkoisiin, ja osa suorittaa talkoon Palloliiton arpamyynnillä Prismassa.

Inventaario- tai pakkaustalkoisiin osallistutaan vain erillispäätöksellä.

Huom: Talkoiden viitenumero on 1009, tämä mainittava aina kannatusmaksussa.

Jos huoltaja ei halua osallistua lapsen joukkueen talkoisiin, voi kohdassa "Ilmoittaudu Mukaan" valita lomakkeen "vapaehtoinen talkoomaksu" ja maksaa vapaaehtoinen talkoomaksu talkoilun sijasta.

 

LISÄKSI JOKAINEN JOUKKUE OSALLISTUU AINAKIN KERRAN JALKAPALLON KOTITURNAUKSEN JÄRJESTÄMISEEN JA AINAKIN KERRAN FUTSALIN KOTITURNAUKSEN JÄRJESTÄMISEEN VUODESSA. ELI KOKO VUODEN EDULLISEN HARRASTUKSEN OSANA LÄHTÖKOHTAISESTI PELAAJA / HUOLTAJANSA ON 3 X VUODESSA TALKOILEMASSA + TARVITTAESSA JOSSAIN MYYNTIPROJEKTISSA, ERITTÄIN KOHTUULLISTA!

MYYNTITALKOINA TEEMME PALLOLIITON FUTISARPOJEN MYYNTIÄ VUOSITTAIN, SEKÄ ERIKSEEN PÄÄTETYSTI MUITA MYYNTIPROJEKTEJA, KUTEN LAHJAKORTTIEN MYYMISTÄ.