SJL -SPL yhteistyösopimus

 

FC Kangasala noudattaa osaltaan Suomen Palloliiton ja Suomen Jääkiekkoliiton välistä sopimusta lajien samanaikaisen harrastamisen koordinoinnista lasten ehdoilla. Lue tarkemmin tästä.

Lisäksi FC Kangasala tekee yhteistyötä monien seurojen ja yhteisöjen kanssa ja kannustaa jäsenistöään monipuoliseen liikuntaan. Jalkapallo ja futsal ovat liikunnan peruslajeja joiden kautta monet yksilölajien huiputkin ovat oppineet monipuolisuutta, ottamaan vastuuta, käsittelemään onnistumia ja epäonnistumisia, oppimaan ryhmän toiminnasta jne.

Olemme tehneet yhteistyötä mm. LP Kangasalan ja Uimaseura Kuohun kanssa kesän liikuntakerhojen ja toimitilojen osalta, KU-68:n osalta salibandyn ja jalkapallon yhteensovittamisessa, Kangasala SK:n kanssa ramppiharjoittelussa, KaVon kanssa yhteisharjoittelussa, kaksoisedustuksissa, turnaustapahtumissa jne., Kangasalan nuoriso- ja liikuntatoimen ja KU-68:n kanssa Snow Fun-tapahtumissa, Kangasalan Yrittäjien kanssa kevätmarkkinoiden oheisohjelmissa. Ja v. 2019 olemme varmasti mukana Jukolan Viestissä Kangasalla!