T11 (s.2009-2010)

T11 tytöt Seinäjoella Syyssemissä

 

 

Tervetuloa FC Kangasalan T11 (synt. 2009-2010) sivuille!

Ajankohtaista

 

Ilmoittutuminen futsalkaudelle 2019-2020 on avattu seuran nettisivuilla. Myös vanhojen pelaaji tulee ilmoittautua. Uusia pelaajia otetaan mukaan toimintaan.

            Jokaisen pelaajan tulee ilmoittautua toimintaan mukaan alla olevasta linkistä.

             Ilmoittaudu mukaan

 

Tytöt osallistuvat Länsifutsal piirisarjaan T11. Pelejä pääsääntöisesti viikonloppuisin, noin 7-10 turnauspäivää ajalla 11/2019-3/2020. 

Pelit ja tulokset nähtävissä: 

 

 

 

Jos lapsesi haluaa osallitua piirisarjan peleihin: 

 

Jokaisella piirinsarjaa pelaavalla tulee olla voimassaoleva Pelipassi, jonka pelaaja/huoltaja ostaa itse Palloliiton Pelipaikasta. Sivuilta löydät myös ohjeet Pelipassin ostamiseen.
Pelipassi on voimassa kalenterivuoden 1.1.-31.12.

Kun ostat Pelipassia, valitse lopussa "maksa heti" ja maksa lasku heti pankkilinkin kautta. Muussa tapauksessa Pelipassin voimaantulo viivästyy.

 

Vakuutus:

 

Vakuutus on pakollinen kaikilla alaikäisillä piirinsarjaa pelaavilla ja vakuutusturvasta huolehtii aina pelaaja/huoltaja itse. Vakuutusturva on pakollinen myös 1998-1999 syntyneille.
Seura suosittelee vakuutusta myös aikuisille.
Kausimaksun yhteydessä on mahdollista ostaa LähiTapiolan vakuutusturva, joka on kattavampi kuin esim. Pelipaikan kautta ostettu.

Jos pelaajalla on oma vakuutus, joka kattaa kilpatoiminnassa sattuneet tapaturmat, ei vakuutusta tarvitse ostaa seuran kautta. Silloin maksat vain kausimaksun.

 

Harjoitukset: ti Lukion liikuntasali klo 17-18.30 ja vaihdellen pe Pikkolan urheilutalo klo 18.30-19.30 tai la Suoraman liikuntasali klo 10-11.30.

Lähetä liittymispyyntö joukkueen Hobbydeed (Fc Kangasala T11) osoitteessa https://www.hobbydeed.com. Sieltä näet tarkat ajankohdat joukkueen harjoituksista, peleistä, tapahtumista ja peruutuksista. 

 

VARUSTEET:

Varusteet jokainen tilaa seuran sivujen kautta itse, sitten kun on saanut tietoonsa pelinumeron joukkueen johtajalta tai valmentajalta. Peliasu on tarpeellinen, muut voi hankkia halutessaan.  Huomioi, että varusteet ovat melko niukkaa mallia eli kannattaa ostaa ennemmin reilua kokoa kuin juuri sopivaa kokoa.

  • pelipaita=punainen lyhyt hihainen, painatuksena sukunumi ja pelinumero selassä
  • varapelipaita=musta lyhyt hihainen, painatuksena sukunimi ja pelinumero selässä
  • mustat shortsit
  • punaiset pelisukat

 

 

Yhteystiedot / uudet pelaajat:

Valmentaja

Katja Vitikka

kvitikka@windowslive.com

 

 

Joukkueen johtaja 

Janne Heino

j.heino78@gmail.com

0405402782

 

 

 

 Linkit