Mitä toiminta maksaa?

Toimintamaksut kesäkaudelle 2019

Toimintamaksut kesäkaudelle 2019 (jalkapallon ulkokausi) ovat seuraavat:

 • Lasten harrastejalis: 100 € (sisältää korttelipassin, vakuutuksen ja paidan, palkinnon jne.)
 • Jalkapallon kyläharraste: 70 € (sisältää korttelipassin, vakuutuksen ja paidan)
  • 60 € jos maksanut sarjajoukkueen toimintamaksun
 • Miesten kuntojalis: 50 € (sisältää paidan uudelle pelaajalle)
 • Jalkapallon sarjajoukkueet
  • Naiset ja miehet - harrastejoukkueet: 100 € (naiset harrastesarja + miehet  5 ja 7div. talkoopaketilla = pelaajan sitoutuessa Jukola viestin talkoiluun 15.-16.6.2019, turnausjärjestelyihin, erotuomarointiin/ohjaukseen, muutoin 180 €)
  • Kaikki lasten ja nuorten sarjajoukkueet: 180 €
 • Liikuntakerhot, taitokoulut ja muu toiminta: sisältö ja maksut määräytyvät myöhemmin.

Seuran jäsenmaksu, 10 euroa, sisältyy edellä mainittuihin maksuihin. Sitä ei tarvitse maksaa erikseen, mutta toki ei-pelaavat ovat tervetulleita seuran jäseneksi ko. minimaalisella maksulla (maksu seuran tilille, viitetietoihin henkilön tiedot, katso Seura-yhteystiedot).

Mikäli henkilö pelaa kahdessa joukkueessa, maksu määräytyy korkeamman maksun mukaan.

Ruokakuntakohtainen sisarusalennus on 10 € saman joukkueen/ryhmän osalta toisesta pelaajasta lukien (esim. jos lasten harrastejaliksessa 3 lasta, ensimmäisen maksu on 100 € ja kahden seuraavan 90 €).

Puolivälissä kautta mukaan tulevan maksun määrittää joukkueenjohtaja. Pääsääntöisesti se on jäsenmaksu 10 € + puolet lopusta toimintamaksua (esim. juniorijoukkueessa 10+85 = 95 €). Erikoistapaukset (esim. pelaaja ei voi osallistua kuin pieneen osaan toimintaa), määrittelee joukkueenjohtaja.

 

Talkoovapautusmaksu

Alhaiset toimintamaksut ovat mahdollista, kun toiminta tapahtuu pääosin talkoina. Jokainen joukkue osallistuu vuosittain seuran järjestämiin talkoisiin, joista tärkeimmät ovat omien turnausten järjestäminen (pääsääntöisesti yksi turnauspäivä/joukkue). Lisäksi yksi ulkoaluesiivouskerta/joukkue TAI Futisarvan myyntitempaus.

Ns. kotiturnauksissa voimme yhdessä antaa lapsillemme huippuelämyksen hienon harrastuksen parissa hyvillä nurmikentillä. Tämä tarkoittaa, että yhdessä teemme turnauksen mahdolliseksi pitämällä yllä pientä kahviota, makkaragrilliä jne.: Käytännössä yhdelle perheelle tulee vuodessa 1-3 kertaa joku talkoovuoro, esim. pari tuntia turnauskahviossa. Jos sinusta tuntuu, ettei aikasi riitä talkoisiin, voit kantaa kortesi kekoon maksamalla vapaaehtoisen "talkoomaksun" 100 euroa vuoden 2018 jalkapallon toimintakaudelta.

Lue lisää miksi talkootyö on tärkeää!

 

Varusteet

Jalkapalloilijan tärkein varuste ovat jalkapallokengät. Lenkkarit ovat nimittäin liukkaat ja niillä saattaa loukata itsensä helposti. Niillä ei ole myöskään yhtä helppo potkaista palloa. Jalkapallokenkiä on sekä hiekalle, tekonurmelle että nurmelle. Futsalia varten on myös oma jalkine. Molempia löytyy hyvin varustelluista urheilukaupoista, esimerkiksi Intersportista, mutta myös käytetyt käyvät vallan hyvin. Kysy apua jalkineiden valinnassa tarvittaessa valmentajaltasi!

Muita pakollisia varusteita ovat joukkueessa pelaaville seuran värien mukaiset sukat, shortsit ja pelipaita. Nuoremmat joukkueet voivat pelata seuran punaisella ykköspelipaidalla ilman omia kustannuksia kun taas vanhemmissa joukkueissa tyypillisesti hankitaan omat nimikoidut pelipaidat. Niin tai näin, voit hankkia asusteet edullisesti seuramme kautta niin saat taatusti muun joukkueen kanssa yhtenäisen asun! Alla esimerkkejä hinnoista (v.2017):

 • Pelipaita, lyhythihainen punainen tai musta (vieraspaita): 33 €
 • Pelishortsit: 16,50 €
 • Pelisukat: 7,00 €

Lue lisää seuran varusteista!

 

Taitokoulut ja lisäharjoitukset

Taitokoulut ovat suunnattu joukkueissa pelaaville pelaajille ja tärkein kohderyhmä ovat F-E-D-ikäiset juniorit (alle 13 v.). Kesän/talven taitokoulusta räätälöidään maksullisia paketteja, joiden teemat ja kestot vaihtelevat. Pelaaja voi siis osallistua niihin taitokoulupaketteihin, jotka eniten kiinnostavat tai tuntuvat erityisen tarpeellisilta.