Mitä toiminta maksaa?

Toimintamaksut talvikaudelle 2020-2021
 

 • Futsalkerho pojat v.2014 synt. perjantaisin (katso toiminnasta tarkemmin "Harrasteryhmät - futsalkerhot". Hinta 90€.
   
 • Futsalkerho tytöt v.2012-2014 synt. lauantaisin (katso toiminnasta tarkemmin
  "Harrasteryhmät - futsalkerhot". Hinta 90€.

   
 • Futsalin alakouluikäisten tyttöjen ja poikien pelailukerho  perjantaisin
  (katso toiminnasta tarkemmin "Harrasteryhmät - futsalkerhot". Hinta 90€.

   
 • Futsalin sarjajoukkueet:
  • B- ja A-ikäisten sekä aikuisten kilpajoukkueet: 160€
  • Nuoremmat joukkueet: 130€
  • Harjoittelumaksu: 70-80 € (pelaaja ei osallistu sarjapeleihin eikä turnauksiin)
    
 • Futsalin taitokoulut: Maksut ja vuorot vahvistetaan ja ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.
 • Miesten kuntofutsal 50€ ja naisten harrastefutsal 90€
 • Ruokakuntakohtainen sisarusalennus on 10€ toisesta täyden futsal maksun maksaneesta pelaajasta lukien.
 • Lasten futsalkerhojen vakivuorot alkavat 23.10.2020. Muilla lokakuussa. Kts. joukkueiden sivut.

 

Talkoovapautusmaksu

Alhaiset toimintamaksut ovat mahdollista, kun toiminta tapahtuu pääosin talkoina. Jokainen joukkue osallistuu vuosittain seuran järjestämiin talkoisiin, joista tärkeimmät ovat omien turnausten järjestäminen (pääsääntöisesti yksi turnauspäivä/joukkue). Lisäksi yksi ulkoaluesiivouskerta/joukkue TAI Futisarvan myyntitempaus tms.

Ns. kotiturnauksissa voimme yhdessä antaa lapsillemme huippuelämyksen hienon harrastuksen parissa hyvillä nurmikentillä. Tämä tarkoittaa, että yhdessä teemme turnauksen mahdolliseksi pitämällä yllä pientä kahviota, makkaragrilliä jne.: Käytännössä yhdelle perheelle tulee vuodessa 1-3 kertaa joku talkoovuoro, esim. pari tuntia turnauskahviossa. Jos sinusta tuntuu, ettei aikasi riitä talkoisiin, voit kantaa kortesi kekoon maksamalla vapaaehtoisen "talkoomaksun" 100 euroa

Lue lisää miksi talkootyö on tärkeää!

 

Varusteet

Jalkapalloilijan tärkein varuste ovat jalkapallokengät. Lenkkarit ovat nimittäin liukkaat ja niillä saattaa loukata itsensä helposti. Niillä ei ole myöskään yhtä helppo potkaista palloa. Jalkapallokenkiä on sekä hiekalle, tekonurmelle että nurmelle. Futsalia varten on myös oma jalkine. Molempia löytyy hyvin varustelluista urheilukaupoista, esimerkiksi Intersportista, mutta myös käytetyt käyvät vallan hyvin. Kysy apua jalkineiden valinnassa tarvittaessa valmentajaltasi!

Muita pakollisia varusteita ovat joukkueessa pelaaville seuran värien mukaiset sukat, shortsit ja pelipaidat (punainen ja musta)  Nuoremmat joukkueet voivat pelata seuran punaisella ykköspelipaidalla ilman omia kustannuksia kun taas vanhemmissa joukkueissa tyypillisesti hankitaan omat nimikoidut pelipaidat.

Lue lisää seuran varusteista!

 

Taitokoulut ja lisäharjoitukset

Taitokoulut ovat suunnattu joukkueissa pelaaville pelaajille ja tärkein kohderyhmä ovat F-E-D-ikäiset juniorit (alle 13 v.). Kesän/talven taitokoulusta räätälöidään maksullisia paketteja, joiden teemat ja kestot vaihtelevat. Pelaaja voi siis osallistua niihin taitokoulupaketteihin, jotka eniten kiinnostavat tai tuntuvat erityisen tarpeellisilta.

Pelipassit 

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan virallisissa otteluissa, joiksi luetaan sarjat aina Veikkausliigasta sarjajoukkueisiin ja kortteliliigoihin (Futisliiga, Futisklubi jne) asti. Passit käyvät sekä jalkapallossa että futsalissa. Seura ei saa pelipasseista euroakaan!

Seura ottaa keskitetysti pelipassit kaikille, jotka ovat täyttäneet ja maksaneet pelipassimaksun. 
kts. lomake Ilmoittaudu mukaan -sivulta.

Lasten harrastejaliksen ja kyläsarjan toimintamaksuihin sisältyy korttelipassi eikä sinun tarvitse sellaista erikseen hankkia!

PELIPASSIKAUSI ON VAIN KALENTERIVUOSI ELI 1.1.-31.12. JA SE KATTAA SEKÄ JALKAPALLON ETTÄ FUTSALIN TOIMINNAN!

Lue lisää pelipassista!

 

Vakuutus

- pakollinen lasten ja nuorten toiminnassa, suositeltava täysi-ikäisillekin

Vakuutus on alaikäisille pelaajille pakollinen! Ja suositeltava täysi-ikäisillä. Vakuutus on helpointa hankkia pelipassin hankinnan yhteydessä seuran kautta. Pelipassi on mahdollista hankkia ilman vakuutusta, mikäli lapsen vanhemmat/huoltajat ja aikuisharrastaja vahvistavat että pelaajalla on voimassaoleva muu vakuutusturva joka kattaa jalkapallo-/futsaltoiminnan. Tästä toimitetaan todistus joukkueenjohtajalle.

 

Lasten harrastejaliksen sekä kyläsarjan toimintamaksuihin sisältyy vakuutus  = seura ottaa ja maksaa sen korttelipassin yhteydessä eikä sinun tarvitse sellaista erikseen hankkia!
Täysi-ikäiset huolehtivat aina itse omasta vakuutusturvastaan harkintansa mukaan.

Seuran valmentajat ja muut toimihenkilöt on vakuutettu Palloliiton jäsenyyden kautta automaattisesti seuran tapahtumissa (harjoitukset, ottelut jne.).

Lue lisää vakuutuksesta!