Aikuisten jalkapallokoulu

Kevätkaudella 2019 ei ole viime kaudella toiminutta aikuisten jalkapallokoulua. Syyskaudella (elokuusta alkaen) tilannetta katsotaan uudellleen, jos kiinnostusta toimintaan löytyy. Aikuisten harraste puolella mahdollista osallistua miesten kuntojalikseen tai naisten harrastejoukkueen toimintaan.

 

Kesän 2018 tietoa:

AIKUISTEN JALKAPALLOKOULU - TASAPUOLISESTI NAISILLE JA MIEHILLE 18-80 V.

Tämän kauden uutuus! Aikuisten jalkapallokoulu aloittaa 6.5.2018 klo 19.30-20:30 Suoraman tekonurmella (Suoramantie, Kangasala). Kun nurmikausi alkaa, saamme hieman aiemman vuoron, todnäk klo 19-20. Mutta toukokuussa toistaiseksi joka sunnuntai klo 19:30 aloitamme!

Hinta: VAIN 50 euroa - sisältää seuran jäsenyyden, paidan, ohjatun toiminnan ja extraakin luvassa.

Ilmoittautuminen toimintaan alkaa torstaina 19.4.2018 - katso Ilmoittaudu Mukaan!

Lisätiedot: Toiminnan koordinaattori: Ilari Grönholm: ilari.gronholm@gmail.com (040-8318717)

Ohjaajatiedot päivitetään toiminnan alkaessa.

TERVETULOA ILOISEN JALKAPALLOLIIKUNNAN PARIIN - PYYDÄ KAVERISIKIN!

Samaan aikaan on Miesten Kuntojalis ja Naisten Harrastejoukkueen treenit, eli halutessaan voi siirtyä hiukan vauhdikkaamman pelaamisen pariin.

 • Toimintakausi: 6.5.-1.7. (heinäkuussa yhteiset höntsyt sunnuntai-iltaisin Kuntomiesten ja Harrastenaisten kanssa) + 5.8.-2.9. + päätöspelailutapahtuma 9.9. ja kausipalaute.
 • Harjoitusten rakenne ja teemat: Alkulämpö, pallotekniikka, pelitaitoharjoite, pelailu (teemapelejä), loppuverry ja viikon vinkki (varuste, ravinto + jalkapallon sanasto"visa").
 • Huom: Jakaudumme osallistujien vauhdikkuuden jne. perusteella tarvittaessa alaryhmiin harjoitteissa. Kaikki voivat tulla mukaan, ei tarvitse olla jalkapallotaustaa.
 • Vakuutus- ja varusteasiat: FC Kangasala suosittelee vakuutusta, jos ei ole. Seuran kauttakin voi vakuutuksen ottaa - katso seuran sivuilta tarkemmin. Suosittelemme nappulatossuja mutta lenkkareillakin saa tulla. Kovametalliset kengät eivät sallittuja. Jokainen osallistuu omalla vastuulla.
 • Maksut ja mitä sisältää, mitä ei: Sisältää ainakin seuran jäsenyyden, ohjatun toiminnan, paidan, seuran varusteiden käytön (pallot, liivit, tötsät, kylmät jne.) ... ja yllätyksiä.
 • Ota mukaan: Juotavaa, vaihtovaate ja tms. johon voit laittaa avaimen, kännyn jne. Vieressä on huoltorakennus, jossa mahdollisuus käydä suihkussa, wc:t. Ota mukaan myös iloinen mieli ja kassiin huumoria kans.
 • Terveysohjeet: Ei sairaana mukaan. Muista käsihygienia kuten muuallakin. Kolhuun kylmää, koholle, kompressori.
 • Kauden aikana saat vinkkejä harjoitteluun, jalkapallon tekniikkaan, sanastoon jne.
 • Special: Teemme erilaisia teemapelejä. Kokeilemme mm. kävelufutista (sivurajapotku, ei yli pään pallo, ei juosta, ei taklata), eli pelaillaan rennosti syötellen ja reippaasti "kävellen".
 • Yleisinfoa seuran toiminnasta: FC Kangasalan sivuilla on lisäinfoa toiminnasta, tietosuojaohje, linkkejä jne.
 • Palaute: Joka tapahtuman lopuksi pieni loppuverry/venyttely ja palautejutustelu, varsinaiset palautteet kevätkauden jälkeen 1.7. sekä päättäjäistapahtuman 9.9. yhteydessä. Silloin myös keskustelu mahdollisesta syyskauden ja talvikauden toiminnasta ja seuraavan kesäkauden toiminnasta.