Aikuisten jalkapallokoulu

PÄIVITYS 30.7.2019: EI OLE TULLUT RIITTÄVÄSTI TIEDUSTELUJA, JOTEN ON PÄÄTETTY JÄTTÄÄ AIKUISTEN JALKAPALLOKOULU KESÄLTÄ 2019 VÄLIIN.

Aikuisten harraste uolella mahdollista osallistua miesten kuntojalikseen tai naisten harrastejoukkueen toimintaan. Katso niiden tidotteet (naiset-Joukkueista, miehet harrasteryhmien sivuilta).

 

Kesän 2018 tietoa:

AIKUISTEN JALKAPALLOKOULU - TASAPUOLISESTI NAISILLE JA MIEHILLE 18-80 V.

Tämän kauden uutuus! Aikuisten jalkapallokoulu aloittaa 6.5.2018 klo 19.30-20:30 Suoraman tekonurmella (Suoramantie, Kangasala). Kun nurmikausi alkaa, saamme hieman aiemman vuoron, todnäk klo 19-20. Mutta toukokuussa toistaiseksi joka sunnuntai klo 19:30 aloitamme!

Hinta: VAIN 50 euroa - sisältää seuran jäsenyyden, paidan, ohjatun toiminnan ja extraakin luvassa.

Ilmoittautuminen toimintaan alkaa torstaina 19.4.2018 - katso Ilmoittaudu Mukaan!

Lisätiedot: Toiminnan koordinaattori: Ilari Grönholm: ilari.gronholm@gmail.com (040-8318717)

Ohjaajatiedot päivitetään toiminnan alkaessa.

TERVETULOA ILOISEN JALKAPALLOLIIKUNNAN PARIIN - PYYDÄ KAVERISIKIN!

Samaan aikaan on Miesten Kuntojalis ja Naisten Harrastejoukkueen treenit, eli halutessaan voi siirtyä hiukan vauhdikkaamman pelaamisen pariin.

 • Toimintakausi: 6.5.-1.7. (heinäkuussa yhteiset höntsyt sunnuntai-iltaisin Kuntomiesten ja Harrastenaisten kanssa) + 5.8.-2.9. + päätöspelailutapahtuma 9.9. ja kausipalaute.
 • Harjoitusten rakenne ja teemat: Alkulämpö, pallotekniikka, pelitaitoharjoite, pelailu (teemapelejä), loppuverry ja viikon vinkki (varuste, ravinto + jalkapallon sanasto"visa").
 • Huom: Jakaudumme osallistujien vauhdikkuuden jne. perusteella tarvittaessa alaryhmiin harjoitteissa. Kaikki voivat tulla mukaan, ei tarvitse olla jalkapallotaustaa.
 • Vakuutus- ja varusteasiat: FC Kangasala suosittelee vakuutusta, jos ei ole. Seuran kauttakin voi vakuutuksen ottaa - katso seuran sivuilta tarkemmin. Suosittelemme nappulatossuja mutta lenkkareillakin saa tulla. Kovametalliset kengät eivät sallittuja. Jokainen osallistuu omalla vastuulla.
 • Maksut ja mitä sisältää, mitä ei: Sisältää ainakin seuran jäsenyyden, ohjatun toiminnan, paidan, seuran varusteiden käytön (pallot, liivit, tötsät, kylmät jne.) ... ja yllätyksiä.
 • Ota mukaan: Juotavaa, vaihtovaate ja tms. johon voit laittaa avaimen, kännyn jne. Vieressä on huoltorakennus, jossa mahdollisuus käydä suihkussa, wc:t. Ota mukaan myös iloinen mieli ja kassiin huumoria kans.
 • Terveysohjeet: Ei sairaana mukaan. Muista käsihygienia kuten muuallakin. Kolhuun kylmää, koholle, kompressori.
 • Kauden aikana saat vinkkejä harjoitteluun, jalkapallon tekniikkaan, sanastoon jne.
 • Special: Teemme erilaisia teemapelejä. Kokeilemme mm. kävelufutista (sivurajapotku, ei yli pään pallo, ei juosta, ei taklata), eli pelaillaan rennosti syötellen ja reippaasti "kävellen".
 • Yleisinfoa seuran toiminnasta: FC Kangasalan sivuilla on lisäinfoa toiminnasta, tietosuojaohje, linkkejä jne.
 • Palaute: Joka tapahtuman lopuksi pieni loppuverry/venyttely ja palautejutustelu, varsinaiset palautteet kevätkauden jälkeen 1.7. sekä päättäjäistapahtuman 9.9. yhteydessä. Silloin myös keskustelu mahdollisesta syyskauden ja talvikauden toiminnasta ja seuraavan kesäkauden toiminnasta.